Onze eigen toeterjoepie Kaisha in actie

‘Filmen met je smartphone’
19 april 2017
Toon alles

Onze eigen toeterjoepie Kaisha in actie

freeagirl

Freeagirl

Pay it forward.

Onze toeterjoepie  Kaisha Van Esch zet zich in voor #freeagirl.
Kaisha wordt door de stichting begeleid en geeft zelf in al al kwetsbaarheid dit moois door. Wat zijn we trots op haar.

Free a Girl organiseert sinds 2011 “Lock me Up – Free a Girl”, met als doel om met heel Nederland nog veel meer meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden. Tijdens de 8de editie van Lock me Up – Free a Girl, maandag 13 mei tot en met zondag 19 mei 2019, staan er door heel Nederland hokjes van 1 bij 2 meter. De hokjes staan symbool voor de hokjes in Indiase bordelen. )

Kaisha heeft een crowdfunding opgezet om zo haar steentje bij te dragen.

Ja ik doneer

Kaisha: “Help jij mij mee mijn doel te bereiken ? Zo helpen we samen deze meisjes die het nodig hebben ! Elke euro is er een dichter bij mijn doel.
Vergeet niet mijn naam: Kaisha van Esch te vermelden anders komt het geld dat u heeft gedoneerd niet bij mijn streef bedrag er bij. Alvast heel erg bedankt. Samen staan we sterk !”

freeagirl

Freeagirl