‘Filmen met je smartphone’

Nieuwsbrief
3 maart 2017
freeagirl
Onze eigen toeterjoepie Kaisha in actie
28 januari 2019
Toon alles

‘Filmen met je smartphone’

Woensdag 22 maart jl. hebben we voor de jongeren van Stichting Toeterjoepies een hele leuke workshop georganiseerd in samenwerking met Arjan en Gertjan van onswerk.tv. De workshop ‘Filmen met je smartphone’ is een workshop waarin je leert hoe je in (minder dan) een dag een leuke video kan maken met je smartphone. Er worden verschillende opnametechnieken uitgelegd en de video wordt daarna gemonteerd.

Voor de workshop hadden wij in totaal 5 jongeren en 5 coaches die twee aan twee een filmpje op gingen nemen. Met wat ‘interviewvragen’ zocht elk tweetal een plekje op in het kantoor of ergens anders in het gebouw. In de filmpjes mochten ze iets over zichzelf vertellen, wat ze graag willen bereiken en wat hun dromen zijn. In een korte video kom je dus al veel over een persoon te weten.

De workshop was een groot succes, wat vele positieve reacties opleverden. De filmpjes en foto’s zijn erg leuk geworden en omdat we die jullie natuurlijk niet willen onthouden: hieronder zie je de foto’s en vind je een linkje naar de video’s van de jongeren!

https://vimeo.com/album/4504555

IMG_0599IMG_0588IMG_0590IMG_0609IMG_0611IMG_2597